Kitüntetést kaptak a Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai

Április 25-én évértékelő ünnepséget tartott a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetsége az ORFK auditóriumában. A rendezvényen a Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület több elismerést is kapott.

254A Budapesti Rendőr főkapitányság és a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetsége közötti együttműködés szervezésében kifejtett kiemelkedő munkája elismeréseként Dr. Tóth Tamás, Budapest Rendőr-főkapitánya és Kardos Pál Elnök dicséretben részesítette Ikladi Endrét, a Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület alelnökét.

Budapest Rendőr-főkapitánya Budapest Főváros közbiztonságának javítása, a rendőrség-polgárőrség együttműködésének érdekében kifejtett tevékenysége, a bűnmegelőzés terén végzett kiemelkedő és áldozatos munkája elismeréseképpen rendőr főkapitányi elismerő oklevélben részesítette Szalagyi Györgyöt, egyesületünk tagját.

A 2013. márciusi rendkívüli időjárási körülmények között tanúsított kiemelkedő helytállásért elismerő oklevelet adományozott Varga Ferenc tűzoltó ezredes, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója a Zuglói Polgárőr és önkéntes Tűzoltó Egyesületnek.

 

Gratulálunk a kitüntetésekhez!