Három millió forint értékű felajánlás a BPSZ-nek!

Október 20-án ünnepélyes keretek között adták át a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetségének a TIPE Magyarország Felülettechnológiai Kft. felajánlásának köszönhető három millió forint értékű Nano Energizer® All-in-One terméket. Az ünnepségen közel száz polgárőr mintegy negyven, budapesti kerületben és agglomerációs településen folyamatosan szolgálatot teljesítő polgárőr autóval vett részt. 

A sajtótájékoztatóval egybekötött átadáson Kardos Pál, a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke megköszönte a felajánlást és kiemelte, hogy a polgárőrök által végzett szolgálatteljesítésben nélkülözhetetlenek a gépjárművek, ezért a TIPE Magyarország Felülettechnológiai Kft. adománya komoly segítséget jelent az Egyesületeknek.
A felajánlott NanoEnergizer®All-in-One termék egy nanotechnológiás kerámia bevonat, amely minden típusú motorhoz használható. Az adalékanyagban található 20 nanométeres, platina bevonatú kerámia gömböcskék csökkentik a kopást, növelik a kompressziót és az élettartamot. Az új generációs kerámia bevonat hatékony védelmet nyújt még turbó csapágyaknak is. Ez a termék egy olyan motoradalék (olaj adalék), amely kerámia szemcséket tartalmaz, nano mérete miatt beépül a motor kristályszerkezetébe és ezáltal üzemanyag fogyasztás csökkentés érhető el. Használatával extra kopás állóságú felület jön létre, amely 30-50 ezer km-en keresztül megőrzi a hatékonyságát. További információ: www.nanoenergizer.eu.
Munkánkról további információ a www.bpsz.hu weboldalon olvasható.