Eseménydús éjszaka Zuglóban

Augusztus 18-án, éjszaka rendőrrel közös járőr szolgálatot látott el a Zuglói Polgárőrség tagja.

A XIV. kerületi Rendőrkapitányság ügyeletéről érkező jelzés alapján 22:45-kor az Ilka utcába mentek, ahonnan bejelentés érkezett, hogy egy vélhetően ittas személy az utcán parkoló gépjárműveket rongál meg. A helyszínre érkezve a megadott személyleírás alapján elfogták az elkövetőt, aki elismerte a gépkocsik megrongálását.
A garázdaság elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy a XIV. kerületi Rendőrkapitányságra került előállításra. Továbbiak folyamán az ügyben a Rendőrség folytat nyomozást.

A XIV. kerületi Rendőrkapitányság ügyeletéről érkező jelzés alapján 03:45-kor az Abonyi utcába mentek, ahonnan bejelentés érkezett garázs feltörésről.
A helyszínre érkezve a Rendőrkapitányság munkatársa által végzett adatrögzítés során a polgárőr a megadott személyleírásnak megfelelő személyre lett figyelmes, aki a helyszíntől nem messze egy kerékpárt próbált meg eltulajdonítani és utána futott. A gyanúsítottat az Abonyi utca – Szabó József utca kereszteződésében sikerült utolérnie és a rendőr járőr megérkezéséig a helyszínen visszatartania. Az elkövető elismerte a garázs feltörést valamint a lopás elkövetését is.

A gyanúsított a XIV. kerületi Rendőrkapitányságra került előállításra. Továbbiak folyamán az ügyben a Rendőrség folytat nyomozást.