Kint jártunk a Sportfesztiválon

Május 19-én a Mogyoródi úti Sportpályán első ízben került megrendezésre a Zuglói Sportfesztivál. A sportágválasztóval egybekötött rendezvény főszervezője Zugló önkormányzata, fővédnöke pedig  dr. Papcsák Ferenc Zugló polgármestere volt. Az eseményre kitelepült a ZPÖ is.

A fesztivál legnépszerűbb programja, a patakparti futás mellett,a rendezvényre kilátogatók számos más sportágat, többek között a focit, kézi-, röp- és tollaslabdázást, az asztaliteniszt, a nordic walkingot és a zumbát is kipróbálhatták.
A fesztivált személyes jelenlétével tisztelte meg számos kiváló sportoló – többek között – az olimpiai bajnok Gedó György és Pulai Imre, illetve a világbajnok Lontay Balázs.
A szervezők felkérésére a színes sport- és családi programok között a Zuglói Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület is külön pavilonnal települt ki.
Standunkat napközben több százan keresték fel. Az érdeklődők felvilágosítást kaptak az egyesület munkájáról, a helyszínen jelentkezhettek polgárőrnek, a kisebbek pedig felülhettek a polgárőrség motorjaira és kipróbálhatták az önkéntes tűzoltók felszerelését.

Az eseményről készült videónkat itt megtekintheti >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezúton is köszönjük a rendezvényre kilátogatóknak, hogy felkeresték standunkat!

.