100-an Zuglóért

Fokozott ellenőrzést tartottak Zuglóban szeptember 13-án a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetségének polgárőrei és a Zuglói Önkormányzati Rendészeti tagjai.

IMG_4356KA több mint 100 szakember részvételével megtartott átfogó járőrözés célja elsősorban a prevenció és a bűnmegelőzés valamint a közlekedésbiztonság növelése volt. A kerületben járőrszolgálatot ellátó akciócsoportok valamint a felállított ellenőrzési pontoknál a rendőrök, rendészek és polgárőrök közösen láttak el szolgálatot, melynek során fokozottan ellenőrizték az ott áthaladó személyeket és gépjárműveket.

Az akció 20.30 órakor közös eligazítással vette kezdetét melyen részt vett dr. Czirják Róbert rendőr alezredes, BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályvezetője,   Kardos Pál, a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke és Rozgonyi Zoltán, Zugló közbiztonságért felelős alpolgármestere.

A személy- és gépjármű ellenőrzések során közlekedési szabálysértés elkövetése miatt 5 esetben történt rendőri intézkedés, két fő a XIV. kerületi Rendőrkapitányságon került előállításra.